Gerda Munneke, counselor en coach 

Bij stress- en spanningsklachten, zakelijk en privé. 

Wie ben ik?


Ik ben Gerda Munneke (1970), coach.  Ik ben intuïtief, nuchter, vriendelijk, empatisch en to the point.  Ik ben spiritueel ingesteld en vraag me altijd af met welke reden dingen gebeuren en hoe ik er van kan leren en groeien. Want als je leert van wat er gebeurt, wordt je een sterker mens, die zich bewust is van zichzelf en goed voor zichzelf zorgt.  Je kunt meer dan je denkt, je bent zoveel groter dan je zelf in de gaten hebt, dat geloof ik echt! 

Geen bla bla

Mensen komen graag bij mij omdat ze zichzelf kunnen zijn, ik ben geen "bla bla" type en iedereen is voor mij gelijk. Voor mij is het niet belangrijk wat je doet, maar wie je bent.. 

Intuitie

Ik heb een goede intuïtie waardoor ik snel aanvoel wat er speelt. Ik houd jou die spiegel voor, ik ben eerlijk maar altijd liefdevol. Ik zie snel jouw pad naar groei en ik gun je dat. Ik weet de juiste snaar te raken en mensen aan het denken te zetten zodat ze tot inzichten komen waar ze verder mee kunnen. Het leven is een mooie reis met ups en downs.  Soms lopen dingen niet lekker of zit je jezelf in de weg en zie je over het hoofd wat je mogelijkheden zijn.  Zonde om dan rond te blijven modderen en piekeren. 

Opleiding

Ik heb een driejarige opleiding op HBO niveau gedaan bij opleidingsinstituut Corael in de Bilt.  Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik maak gebruik van het Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en de basis van familieopstellingen.  Daarna heb ik een opleiding gedaan in stress- en burnout coaching bij ICM. 

Verder heb ik diverse trainingen (effectief sensitief, over hoogsensitiviteit),  en talloze workshops (persoonlijke ontwikkeling, familieopstellingen) gevolgd.  Over coaching en persoonlijke ontwikkeling raak ik nooit uitgeleerd en uitgelezen. Ik vind het fijn en waardevol om mij als coach te blijven ontwikkelen.

De eerste stap is de dapperste... de beslissing te nemen uit de cirkel van je gedachten te stappen en te starten met coaching!   Je bent welkom.  Contact/Tarieven