Gerda Munneke, counselor en coach 
Bij stress- en spanningsklachten, zakelijk en privé. 

Wie ben ik?

Ik ben Gerda Munneke (1970), coach.  Ik ben intuïtief, nuchter, vriendelijk, empatisch en to the point.  Ik ben spiritueel ingesteld en vraag me altijd af met welke reden dingen gebeuren en hoe ik er van kan leren en groeien.

Anders

Ik heb van kinds af aan gevoeld dat veel mensen hun kwetsbaarheid, onzekerheid en zachtheid verbergen door een harde, onaantastbare buitenkant te laten zien.  Als gevoelig mens pikte ik snel negatieve emoties op van anderen en ging ik vervolgens mijn best doen om me aan te passen. Dan paste ik weer in het plaatje en hoefde ik die negativiteit niet meer te voelen.   

Inmiddels heb ik geleerd dat mijn gevoeligheid mijn grote kracht is en het juist niet de bedoeling is mijn gedrag aan te passen. Ik ben opleidingen gaan volgen in persoonlijke ontwikkeling en coaching.  Hierdoor durf ik mijzelf te laten zien zoals ik ben en help ik anderen dat ook te doen. Weten wat je wel en wat je niet wilt.  Dit ook rustig en duidelijk kunnen en durven uitdragen naar je omgeving. Grenzen aan kunnen geven. Vertrouwen op je eigen weten en eigen kunnen.  Op zoek naar echte verbinding.  Zijn zoals je bent, met de kracht van kwetsbaarheid. Dat gun ik iedereen! 

Geen bla bla

Mensen komen graag bij mij omdat ze zichzelf kunnen zijn, ik ben geen "bla bla" type en iedereen is voor mij gelijk. Voor mij is het niet belangrijk wat je doet, maar wie je bent.. 

Intuitie

Ik heb een goede intuïtie waardoor ik snel aanvoel wat er speelt. Ik houd jou die spiegel voor, ik ben eerlijk maar altijd liefdevol.  Ik zie snel jouw pad naar groei en ik gun je dat.  Ik weet de juiste snaar te raken en mensen aan het denken te zetten zodat ze tot inzichten komen waar ze verder mee kunnen. 

Missie

Het is mijn missie om jou te laten groeien als mens.  Omdat ik weet dat het kan en het iedereen gun. Daar word ik blij van. Bouwen aan vertrouwen, werken aan je onzekerheden, omgaan met je valkuilen, zodat je weet wat je wilt en stabieler in het leven gaat staan.  De wereld kan er zoveel mooier uitzien als we allemaal gaan werken aan en geloven in onszelf. 

Opleiding

Ik heb een driejarige opleiding op HBO niveau gedaan bij opleidingsinstituut Corael in de Bilt.  Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik maak gebruik van het Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en de basis van familieopstellingen.  Daarna heb ik een opleiding gedaan in stress- en burnout coaching bij ICM. 

Verder heb ik diverse trainingen (effectief sensitief, over hoogsensitiviteit),  en talloze workshops (persoonlijke ontwikkeling, familieopstellingen) gevolgd.  Over coaching en persoonlijke ontwikkeling raak ik nooit uitgeleerd en uitgelezen. Ik vind het fijn en waardevol om mij als coach te blijven ontwikkelen.

De eerste stap is de dapperste... de beslissing te nemen uit de cirkel van je gedachten te stappen en te starten met coaching!   Je bent welkom.  Contact/Tarieven