Werkwijze

Wanneer je besloten hebt te starten met een coachtraject,  beginnen we met vast te stellen wat jouw doelen zijn van het coachtraject.   Vervolgens zal ik jouw persoonlijkheid in kaart brengen met behulp van het Enneagram.  

Dat doe ik door het afnemen van een interview en door het laten invullen van een test

Door de vragen die ik je stel tijdens het  interview zal je meteen al veel inzichten over jezelf krijgen.  Je komt erachter wat je drijfveren zijn (waarom doe je en denk je zoals je doet) wat jouw manier van communiceren is, wat je talenten zijn en waar je valkuilen liggen.  Ook geeft het Enneagram je inzicht in jouw weg naar ontwikkeling.

In de vervolggesprekken zullen we veel aandacht besteden aan wat jij wilt en wat jij nodig hebt om dat te bereiken. 

Persoonlijk en op maat gemaakt

Ieder coachtraject is dus ook persoonlijk en op maat gemaakt. Ik besteed aandacht aan jouw manier van communiceren en wat je anders kunt doen om standvastig over te komen en je doel te bereiken.  

We ontdekken wat je tegenhoudt in je functioneren, wat je hier aan kunt doen en we bespreken voorvallen op het werk waar jij tegenaan loopt en gebruiken deze voorbeelden als uitgangspunt om van te leren. 

Na afloop van het traject weet je wat je wilt, weet je welke stappen je kunt zetten om dit te bereiken, heb je geleerd hoe je prettig en duidelijk communiceert zodat je boodschap goed overkomt  en weet je hoe je met daadkracht en meer zelfvertrouwen kunt functioneren in je functie. 
Wil je eerst kennismaken?  Maak dan hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.