Werkwijze

Er zijn twee mogelijkheden.  Je kunt kiezen voor 

1.  Een losse sessie van anderhalf uur. 

 Dit is erg prettig wanneer je de behoefte voelt om snel te kunnen ventileren, reflecteren en weer wat overzicht te krijgen.  Je bepaalt zelf of en wanneer je nog een sessie boekt. 

2. Een coachtraject op maat  

Vaak zie ik dat mensen behoefte hebben om structureel dingen aan te pakken en zich te willen ontwikkelen. Dan spreken we een coachtraject af.  We bepalen dan wat je doelen zijn, waar we stap voor stap aan gaan werken.  Gemiddeld zijn hier zes sessies voor nodig.   Een persoonlijkheidsanalyse met behulp van het Enneagram kan hiervan deel uitmaken.  Dit doe ik door het afnemen van een uitgebreid interview en het  laten invullen van een test

Door de vragen die ik je stel tijdens het  interview zal je meteen al veel inzichten over jezelf krijgen.  Je komt erachter wat je drijfveren zijn (waarom doe je en denk je zoals je doet) wat jouw manier van communiceren is, wat je talenten zijn en waar je valkuilen liggen.  Ook geeft het Enneagram je inzicht in jouw weg naar ontwikkeling.

In de vervolggesprekken zullen we veel aandacht besteden aan wat jij wilt en wat jij nodig hebt om dat te bereiken. 

Ieder coachtraject is dus ook persoonlijk en op maat gemaakt. Ik besteed aandacht aan jouw manier van communiceren en wat je anders kunt doen om standvastig over te komen en je doel te bereiken.  

We ontdekken wat je tegenhoudt in je functioneren, wat je hier aan kunt doen en we bespreken voorvallen ( van het werk of in je prive leven)  waar jij tegenaan loopt en gebruiken deze voorbeelden als uitgangspunt om van te leren. 

Na afloop van het traject weet je wat je wilt, weet je welke stappen je kunt zetten om dit te bereiken, heb je geleerd hoe je prettig en duidelijk communiceert zodat je boodschap goed overkomt  en weet je hoe je met daadkracht en meer zelfvertrouwen kunt functioneren in je functie. 

Tarieven