Wat slurpt energie en waar zou jij na de zomervakantie anders mee om willen gaan?

20-08-2019

Je bent terug van vakantie en je bent lekker uitgerust, maar als je denkt aan alles wat weer op je af komt, dan krijg je het al een beetje benauwd. Want de vakantie was een welkome onderbreking, maar als je terugkomt, dan ligt de onrust weer op de loer. Je liep al behoorlijk op je tandvlees vlak voor de vakantie en je was hard aan ontspanning toe.

Hoe zou het zijn als je zou leren hoe je beter met lastige situaties om kunt gaan en je steviger in je schoenen zou staan?

Zoveel mensen zijn burn-out, daar wil jij niet terecht komen. Of misschien was je het al eens maar lukt het je nog niet helemaal om de draad goed op te pakken.

Nu, zo na de zomervakantie, is het moment om het roer om te gooien. Het moment om jezelf te ontwikkelen en te leren hoe je grenzen aan kunt geven zonder in de problemen te komen, hoe je kunt voorkomen dat je steeds maar bezig bent het voor iedereen goed te doen en jezelf te vergeten, hoe je niet meer steeds onrust ervaart door het piekeren over allerlei problemen. Wat speelt er bij jou en wat zou jij nu wel eens willen veranderen?

Als je je echt beter wilt gaan voelen zit er maar een ding op! Dat is actie ondernemen en daadkracht tonen voor jezelf. Niet eerst dit doen voor een ander en eerst nog even dat andere.... Gun jezelf een traject om je te ontwikkelen.  Want zoals het nu steeds gaat dat wil je niet meer. Aarzel niet om een afspraak met mij te maken voor een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie. Ik ben coach in Emmeloord, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en het voorkomen van burn-out. Je bent welkom!

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: https://www.gerdamunneke.nl/contact/