Ik ben oke en jij bent oke, al voelt dat niet altijd zo

17-05-2019

Ieder mens is van waarde. We zijn allemaal aan elkaar gelijk, al voelen we dat niet altijd zo. Problemen in het met elkaar omgaan ontstaan vaak als die balans van gelijkheid er niet is.

Iemand die zelfverzekerd de leiding neemt en zijn mening klaar heeft kan zich storen aan iemand die van nature afwachtend en onzeker is en moeite heeft om beslissingen te nemen.

Omgekeerd loopt iemand die wat afwachtend en onzeker is juist aan tegen mensen die in hun ogen erg aanwezig zijn en alle ruimte innemen. Het is dan alsof er voor hen niet zoveel ruimte meer overblijft.

Sleutelwoorden hierin zijn: zelfkennis en communicatie. Wat kan je zeggen, hoe kun je anders handelen, waardoor je prettig en in vertrouwen met elkaar omgaat?

We hebben allemaal ervaringen opgedaan in ons leven waardoor we reageren zoals we nu doen, waardoor we angstig kunnen zijn, minder in ons zelf geloven, of waardoor we tegen anderen aan lopen.

Hoe waardevol is het dan om te leren hoe het ook kan. Dat je nieuwe beslissingen kunt nemen. Dat je afscheid kunt nemen van het verhaal dat je jezelf altijd vertelt. Dat je kunt leren om effectiever te handelen en effectiever te communiceren. Dat je leert hoe je de leiding over je eigen handelen kunt nemen en op alle fronten beter uit de verf komt. Daar is mijn coaching voor bedoeld.

Om een zeer gedetailleerd beeld te krijgen van jouw persoonlijkheid maak ik gebruik van een nauwkeurige persoonlijkheidsanalyse. Dit geeft je inzicht in je drijfveren, je kwaliteiten, je valkuilen. Je ontdekt hoe jouw onbewuste gedrags- en communicatiepatronen in elkaar zitten.

Meer info? Maak dan nu een afspraak voor een blauwdruksessie. Alleen bedoeld voor mensen die zich graag ontwikkelen en meer uit zichzelf willen halen.

Voor meer info: https://www.gerdamunneke.nl/