Een blauwdrukgesprek, wat is dat?

08-11-2021

Weten wat je wilt en wat je nodig hebt om verder te kunnen.  Dat blijkt nog best vaak lastig te zijn.  Zeker als je geneigd bent om je te richten op anderen. 

Geen nood, daar help ik je bij.  

Hoe zou het voor je zijn om te leren hoe je steviger in je schoenen kunt staan, de beren op je weg in de ogen te kijken, te werken aan een zelfbewuste, effectieve manier van communiceren en uit te gaan van wat jij wilt (en wat niet meer)??

Wat zou dit betekenen voor de keuzes die je maakt en welke invloed zou dit hebben op je functioneren? 

In een blauwdrukgesprek van twee uur is er uitgebreid tijd voor jou.

Tijdens dit gesprek gaan we een fundament leggen. 

Wat kun je verwachten?

  • Een klankbord.  Wat speelt er allemaal?  Wat vind je lastig? Waar wil je duidelijkheid in krijgen?  Wat zou je anders willen?
  • Rust, overzicht en discretie.  Ik neem alle tijd om naar je verhaal te luisteren.  Jouw verhaal is bij mij in vertrouwde handen. Door het stellen van vragen help ik je duidelijk te krijgen waar je naar toe wilt
  • Vergroten van je zelfkennis.  Wat gaat er allemaal al goed?  Wat drijft jou? Wat mag je nog meer gaan ontwikkelen? Wat zie je over het hoofd?
  • Een verslag en advies.  Na afloop van deze twee uur durende sessie ontvang je een uitgebreid verslag per mail met ontwikkeladviezen.  Jij bepaalt daarna wat je wilt. Je kunt extra sessies afnemen, maar het advies kan ook zijn dat ik je doorstuur naar een andere professional of je besluit dat je zelf genoeg handvatten hebt na dit gesprek.  

Tijd voor jezelf.  Alles op een rij. Op adem komen. Overzicht.  Hoe kun jij bouwen aan vertrouwen?

Daar wil ik je graag mee helpen. 

De kosten van deze uitgebreide blauwdruksessie van twee uur, inclusief verslag,  zijn 

€ 185 

Voor particulieren is dit inclusief BTW.  Wordt het vergoed door je werkgever, dan zijn de kosten exclusief BTW.  Lijkt het je wat?

Wat je ook besluit te doen, zorg dat je ziel er gelukkig van wordt